Hi,

 

ik ben Alisa, 37 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik ben van kleins af aan altijd al een creatief bijtje geweest en knutselen of dingen maken was dan ook iets wat ik het liefste deed! Zo heb ik een eigen sieradenlijn Divalisa, die ik 16 jaar geleden heb opgezet, met verkooppunten in binnen- en buitenland. Het ontwerpen en zelf kunnen fabriceren is mijn grootste passie en ik probeer altijd de nieuwste trends te volgen en nieuwe ontwerpen te bedenken. 
Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging naast mijn sieradenlijn en ook vooral toe was aan een uitdaging die ik zelf weer kon creëren en maken.

 

Ik ben een hele trotse tante van 4 schatjes, die ik dagelijks zie en ik breng heel graag mijn tijd met hun door. Ik ben gek op kids en deze 4 zijn dan ook echt mijn grote trots! Vanaf hun geboorte ben ik enorm betrokken bij hun en niets is schattiger dan al die kleine kleertjes, knuffeltjes en zachte items!

Dus na kort brainstormen, kwam ik op het idee om een label op te zetten voor baby's/kids, girls & mama's met vooral unieke producten met een personal touch! Plus de mogelijkheid om te twinnen.

Dus zodoende leerde ik naaien, bestelde ik de leukste, zachtste en mooiste stoffen, creëerde eigen ontworpen speendoekjes en maakte deze persoonlijk door er een naam aan toe te voegen. Bedrukte zelf unieke shirtjes en sweaters en tassen.

Et voila, zo is LIS. geboren! En hoe geweldig is het dat ik 4 prachtige kids als model mag gebruiken?

En zeg nou zelf, wat is er nu leuker om je eigen gepersonaliseerde shirt, speendoekje of tas te hebben? Uiteraard zijn ze ook nog eens heel leuk om als (kraam) cadeau te geven!

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn webshop en mocht je nog vragen hebben, suggesties hebben, ideeën hebben of ben je op zoek naar een specifiek ontworpen item speciaal voor jou, neem dan gerust contact met mij op en wie weet kan ik je helpen!

 

Heel veel liefs,

Alisa